Collectie Arnhem 2018 heeft jouw steun nodig!

Collectie Arnhem is een project tijdens het 3e studiejaar van ArtEZ Fashion Design, waar een gehele klas als tijdelijk collectief samen werken aan het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en presenteren van een collectie. Wil jij de presentatie eind januari in Amsterdam bijwonen? Grijp dan nu je kans en doneer op voordekunst!

Collectie Arnhem 2018

Wij zijn de 20e Collectie Arnhem; Een groep van 19 studenten uit het derde jaar Fashion Design aan ArtEZ University of the Arts Arnhem, een modeafdeling die volgend jaar 65 jaar bestaat en ontwerpers als Viktor en Rolf, Jan Taminiau, Iris van Herpen en Sies Marjan heeft voortgebracht. Collectie Arnhem (opgericht in 1999) is een project tijdens ons derde studiejaar, waarin wij ons samen bezig houden met het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en presenteren van onze eigen collectie. Deze gaat eind januari 2018 getoond worden in Amsterdam en tijdens de ArtEZ Fashion Design Graduation Show in Arnhem, juni 2018.

WE NEED YOU!

Bij het realiseren van een collectie komen veel dingen kijken zoals materiaalkosten voor stoffen en fournituren, presentatiekosten waaronder de showlocatie, modellen, styling, visagie, PR, communicatie, en ga zo maar door! Wij hebben zelf al een financiële bijdrage gedaan als startbedrag, maar we zijn verder afhankelijk van partners en donateurs. En daarvoor hebben we natuurlijk ook jouw steun heel hard nodig!
https://www.voordekunst.nl/projecten/6429-collectie-arnhem-2018

LET DOWN THAT FACADE AND EXPLORE!

Ben jij het ook niet zat te leven in een wereld waar alles om het aangezicht draait, een wereld waar onze identiteit zich aan de voorzijde lijkt te bevinden. Is dit wel de waarheid? Betekent dit dat de voorkant belangrijker is? Kijken we tegenwoordig alleen nog maar naar wat er recht voor onze neus staat? Hoe zou het zijn als je iemand ontmoet zonder zijn of haar gezicht te zien? Heb je je ooit afgevraagd hoe de achterkant van de maan eruit ziet? Wij wel. Het vlakke vooraanzicht is niet alles wat we zijn, het is niet puur, niet echt. Laat daarom je façade gaan, sluit je aan bij onze cult en ontdek wat jouw achterkant te bieden heeft. Toon de moedervlekken op je rug, toon je ware identiteit en laat jouw keerzijde spreken! Samen kunnen we alles omdraaien, dus sluit je bij ons aan en wij helpen je om versteld te staan van de kant waarmee je nooit eerder zo’n fantastische connectie hebt gehad.

PARTNERS

De collectie wordt gemaakt onder begeleiding van Rens de Waal, Lenn Cox en Rixt van der Tol. Gastdocenten zijn Camiel Fortgens en Mo Veld. Met EE labels zijn we spannende materialen aan het ontwikkelen en voor het campagnebeeld werken we samen met fotograaf Lonneke van der Palen. Daarnaast werken we met Rachid Naas en Jurlights aan de presentatie in Amsterdam.

Alle beetjes helpen en we zouden het te gek vinden als je onze oproep in je netwerk zou willen delen, zodat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van onze plannen. Op onze pagina vindt je een overzicht van onze tegenprestaties waaronder de mogelijkheid onze show eind januari bij te wonen! Help ons deze 20e Collectie Arnhem te realiseren!!!

Hartelijk dank namens ons allemaal. Birgit Steinbusch, Britt Liberg, Liu Hong Quan, Christa Kronenburg, Django Tetteroo, Dylan Westerweel, Inez de Jong, Joline Kwakkenbos, Jule Voelklein, Kevin Pleiter, Lisa Bisschop, Luka Mooibroek, Manon Romeijn, Michelle Vossen, Myra van Vlimmeren, Nadine Mol, Nina Liburd, Renee Kraayvanger en Sanne van Vloten.

Ga voor meer informatie naar:

www.collectiearnhem.nl
www.instagram.com/collectiearnhem/
www.facebook.com/Collectie-Arnhem-176305035792880/?fref=ts
collectiearnhem2018@gmail.com

https://www.voordekunst.nl/projecten/6429-collectie-arnhem-2018

Written By
More from Lenn Cox

Roos Meerman winnaar BAD Award 2016

Alumna 2014 ArtEZ Product Design en huisblogger voor ArtEZ & Innovatie Roos Meerman vertelt...
Read More