28 feb: deadline Talentontwikkeling SCI

Ben jij als maker of onderzoeker werkzaam binnen vormgeving, architectuur of digitale cultuur en ben je maximaal vier jaar geleden afgestudeerd? Dien uiterlijk 28 februari 2018 in voor de deelregeling Talentontwikkeling van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Dit jaar verstrekt het fonds 26 beurzen voor de artistieke en professionele ontwikkeling van een nieuwe generatie professionals.

De Deelregeling Talentontwikkeling is een subsidieregeling waarmee het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie een nieuwe generatie ontwerpers en makers – werkzaam in architectuur, vormgeving of digitale cultuur – ondersteunt bij het verder ontwikkelen en profileren van de eigen uitzonderlijke professionele begaafdheid. Deze ontwikkeling wordt ondersteund door het versterken van het eigen cultureel ondernemerschap.

Geselecteerden ontvangen een werkbeurs van € 25.000 voor een periode van 12 maanden. De beurs bestaat uit drie delen: één vrij besteedbaar deel vrij voor de eigen artistieke en professionele ontwikkeling, één deel voor de professionalisering van de eigen praktijk en één deel voor presentatiedoeleinden.

Per jaar is er één aanvraagronde. Klik hier voor de geselecteerde makers en ontwerpers van de aanvraagronde van 2016-2017.

http://stimuleringsfonds.nl/nl/subsidies/deelregeling_talentontwikkeling/

Written By
More from Lenn Cox

New Venture Gelderland

New Venture Gelderland New Venture is in 1998 opgericht door het voormalig...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *