State of Fashion 2018 1 juni t/m 22 juli De Melkfabriek in Arnhem

tentoonstelling searching for the new luxury

State of Fashion is het eerste internationale mode-event dat zich volledig richt op een duurzamer en eerlijker modesysteem. De tentoonstelling searching for the new luxury vindt van 1 juni tot en met 22 juli 2018 plaats in De Melkfabriek in Arnhem. Grote modehuizen en commerciële krachtpatsers als G-Star RAW, H&M en Zegna staan geprogrammeerd naast innovatieve startups en visionaire designers als Bruno Pieters, Osklen and Iris van Herpen.

het roer moet om in de mode, iedereen weet het. maar hoe? ga mee op zoek naar de nieuwe luxe!

Met het centrale thema searching for the new luxury onderzoekt curator Jose Teunissen samen met ontwerpers en pioniers hoe we verbeeldings-, verleidings- en innovatiekracht van mode kunnen inzetten om de mode-industrie toekomstbestendiger te maken. In de tentoonstelling, vormgegeven door ontwerpbureau Space & Matter, toont State of Fashion een vijftigtal projecten die nieuwe definities van luxe verkennen.

Kijk voor het volledige programme: tentoonstellingen, workshops, events, bijeenkomsten op de website:

 

Written By
More from Bart Huydts

ODDSTREAM studio zoekt makers uit Gelderland!

Krijg productiebudget om jouw kunst aan een groot publiek te laten zien....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *