WORK IT, MAKE IT! LET ME GUIDE YOU AFTER ARTEZ

Momenteel wordt er achter de schermen flink gewerkt aan een publicatie (voor en door alumni):
WORK IT, MAKE IT! LET ME GUIDE YOU AFTER ARTEZ.
We werken samen met een redactie team; alumni van de opleiding Creative Writing ArtEZ en met grafische studio Stukk DesignZie hier de hoe de publicatie van de drukpers rolt bij drukkerij Coers & Roest!

Het ArtEZ & Ondernemen en ArtEZ & Innovatie huisbloggers + ondernemers van de maand archief* sinds 2013 dient als waardevolle en inspirerende content. Het doel en wens is dat deze publicatie houvast gaat bieden in de zoektocht naar je positie in het werkveld, direct na je afstuderen.

#staytuned! #ArtEZFinals 2018 #ArtEZ Art Business Centre

*Dit zijn ze allemaal vanaf 2013, op alfabetische volgorde: Alex Freise, Annelie Koning, Boude-wijn Koops, Bram Bogaerts, by By, Cassandra Onck, Collector, Derrin van de Wetering, Domas van Wijk, Dore van Montfoort, Enrico Meijer, Fabienne Balvers, Floor Rieder, Frederike Berendsen, Ilse Moelands, Ilse Tervelde, Iris de Vries, Joanne Hakkert, Joris de Groot, Juliette Huygen, Karin Vlug, Karlijn Sibbel, Laura Saumweber, Lisa Konno & Karin Vlug, Lisa Weeda, Lizzy Osse-voort, LomansRombouts, Marleen Garstenveld, Mart van Berckel, Merel Pauw, Merel Raven, Met Andere Woorden, Michelle van Ool, Milou Voorwinden, Mirjam van Dijk, Mirthe Dokter, De Raad van Toezicht, Rianne Stremmelaar, Robbin Baas, Roland Spitzer, Ronja White, Roos Meerman, Ruben Stellingwerf, Ruben Tekelenburg, Simon Boer, Simone de Kinderen, Simone Peelen, Stormvogels, Studio Met Met, Suzanne Oude Hengel, Tessa Groenewoud, Tonio Geugelin, Trinhbecx, Valentina Gal, Valerie van Zuijlen.


  
Written By
More from Eefje Bouwkamp

SYMPOSIUM SPECTRUM de hybride beroepspraktijk in de beeldende kunsteducatie

De opleiding Docent Beeldende kunst en Vormgeving ArtEZ Zwolle presenteert in samenwerking...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *