DRAWDOWN SCALING CHALLENGE: GA JIJ GELDERLAND VERDUURZAMEN?

Ben jij één van de 10 jongeren die Gelderland gaat verduurzamen? Voor de Drawdown Scaling Challenge is de Provincie Gelderland op zoek naar 10 jongeren die een week lang op een geheime locatie aan de slag gaan met het opschalen van duurzaamheidsinitiatieven om CO2 te reduceren. Hierbij krijg je hulp van CEO’s en topfuncionarissen uit overheid en bedrijfsleven. Daarnaast krijg je begeleiding van een topcoach.

Ben of ken jij iemand die echt gedreven is om een impact te maken en beschikbaar is in de eerste week van april? Stuur dan een mail naar drawdown.challenge@buro-einstein.nl en laat voor 25 februari weten welk talent jij in dit team bijdraagt!

TOELICHTING

Met de challenge ga je aan de slag met (inter)nationale pilots die succesvol en CO2 reducerend bleken. 2 pilots zullen centraal staan in de week van de challenge. Een voorbeeld van een pilot is Facetalk, veilig video bellen voor zorgverleners. Zo bespaar je een deel aan zorg gerelateerde autoritten. Een ander voorbeeld van een pilot is het meenemen van een OV-fiets in alle reisplanners.

Voor de challenge wordt gezocht naar (niet uitsluitend WO) talenten uit Gelderland. Een sterke intrinsieke motivatie voor verduurzaming is het belangrijkst!

Written By
More from Bart Huydts

GEZOCHT: DE BESTE 50 STARTUPS VAN GELDERLAND

Als onderdeel van Startup Delta met o.a. Neelie Kroes is er in Gelderland een wedstrijd voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *