partners zoeken

Innoveren doe je meestal niet alleen, voor onderzoek heb je ook partners nodig en expertise uit andere sectoren. Het Art Business Centre (en Gelderland Valoriseert) heeft deze partners en daarnaast een groot netwerk binnen de sectoren Chemie, Energie en Creatieve industrie om in te zetten voor innovatieonderzoek.

Partners zoeken ?

Ben jij opzoek naar geschikte partners voor jouw project? Neem dan contact op met het Art Business Centre, bel ons 026 – 35 35 631 of stuur een mail naar abc@artez.nl

Vind hieronder een kleine selectie van onze partners met een aantal voorbeelden:

TAKE OFF SUBSIDIE VOOR ALUMNUS JUUL KOENE, INTERACTION DESIGN

Ava kan praten, maakt gebruik van Big Data en het internet en zal na verdere door ontwikkeling ook in staat zijn om onze hartslag, longen, pupilreflex, huidintensiteit en zuurstofgehalte te meten.

Ava is een medisch home device (Ava your personal family doctor) in combinatie met een app op je telefoon die je gebruikt vóórdat je naar de huisarts gaat. Hierdoor kan de gezondheidszorg efficiënter worden. Je krijgt meer grip op je gezondheid omdat de metingen en de informatie die hierover gegeven wordt, toegankelijk en visueel wordt weergegeven. Daarbij ben je zelf beheerder van je medische data.’ Aan het woord is Juul Koene, alumnus (2017) van Interaction Design.

Juul heeft, in samenwerking met het Art Business Centre, een forse subsidie om Ava door te ontwikkelen binnengehaald. Deze Take Off subsidie (€ 25.000) geeft alumni de kans om een idee rijp te maken voor de markt.

Lees meer hier: http://ondernemen.artez.nl/2019/02/take-off-subsidie-voor-alumnus-juul-koene-interaction-design/

GELDERLAND VALORISEERT  archief

Platform Creatieve technologie – PCT
Het Platform Creatieve Technologie Midden-Gelderland (PCT) stimuleert innovatie bij MKB-bedrijven in de regio die zich bezighouden met creatieve technologie. Dit doen zij door innovatieve co-creaties aan te jagen met oog voor werkgelegenheid en samenwerking.

Het is een platform voor en door ondernemers en richt zich op de producerende (maakindustrie) en de creatieve industrie. Belangrijk hierbij is een  gedegen netwerk te creëren en kennisinstellingen hierbij te betrekken. Daarnaast kan het PCT (financieel) ondersteunen op het gebied van haalbaarheidsonderzoek, projectondersteuning en marktonderzoek.

JanZwart-Wit

Regelmatig organiseert het PCT netwerkbijeenkomsten over innovatieve thema’s. Innovatiemakelaar Jan van de Weerd heeft als taak de verbindingen te leggen tussen regionale ondernemers onderling, om zo de aanwezige kennis en innovatie kort te sluiten en initiatieven te stimuleren.
Kijk hier voor het laatste nieuws.

innovatiemakelaar

Jan van de Weerd : jan@pctmg.nl - 06 20 376 495

RCT De Vallei
De stichting Regionaal Centrum voor Technologie de Vallei (RCT) stimuleert innovatie bij het MKB uit de ‘maakindustrie’ in de Food Valley regio. (Wageningen) Centraal staan innovaties in product, proces, organisatie en markt.

Binnen het MKB zijn er veel kansen en kansrijke ideeën voor innovatie. Veel van die kansen en ideeën worden niet benut of kunnen niet door ontwikkelen door gebrek aan kapitaal, kennis, competenties of het juiste netwerk. RCT de Vallei steunt ondernemers bij innovatie door hier invulling aan te geven door de juiste verbindingen te leggen en onderzoek binnen de Food Valley-regio te faciliteren.

wicha

De Innovatiemakelaar – Wicha Benus – heeft als taak de kansen en ontwikkelingen te signaleren en de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. Ondernemers kunnen kosteloos gebruik maken van deze diensten.
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

innovatiemakelaar

Wicha Benus : wicha.benus@rct-devallei.nl - 06 52 52 43 36